Bevezető helyett

Az élet csodálatos ajándék! Mi más lenne fontosabb, mint minél hosszabb időt élni teljes egészségben? Mert ha egészség van, akkor minden van!

Háziorvosok vagyunk, hatan dolgozunk hat székesfehérvári praxisban. Munkánkkal próbáljuk pácienseinket gyógyuláshoz segíteni, vizsgálunk, konzultálunk, gyógyszereket, beutalókat írunk, végezzük mindennapi rutinfeladatainkat.

Pontosan tudjuk, ennyi nem elég! Sokkal könnyebb egészségünket megőrizni, mint krónikus betegségből felépülni, kötelességünknek érezzük, hogy ebben is segítsük pácienseiket. Praxisainkhoz 8000 ember tartozik, ha tevékenységünk mindössze kettővel toldja meg az egészségben töltött évek számát, az már 16 000 esztendő! Gondoljanak bele!

Ezért fogtunk össze. Alapvetően fontos, hogy a még csak lappangó kórfolyamatokat lehető legrövidebb időn belül feltárjuk, ezért nagy számban végzünk szűrővizsgálatokat. Sok egészségmegtartó programot szervezünk, előadásokat tartunk, munkánkat gyógytornász, dietetikus szakember segíti.

A magyar emberek megbetegedési és halálozási mutatói aggasztóak. A krónikus betegségek nagy része, az idő előtti elhalálozás elkerülhető lenne! A megelőzésükhöz mindannyiunknak erőfeszítésekre van szüksége, szakemberként ebben szeretnénk segítséget nyújtani, egyben mindenkit kérünk, legyenek partnereink munkánkban.

Honlapunk célja az önök tájékoztatása. Cikkeket írunk, videókat, egyéb anyagokat, hasznos linkeket teszünk elérhetővé.

Honlapunk a koronavírus járvány idején született. Sokak számára most elvész az egészség, vagy akár az élet, átértékelődik minden. Becsüljük, óvjuk, őrizzük életünket amíg megvan, tegyünk érte!